ULEFONE ARMOR 9 - FLIR KAMERA

 

Ulefone har nu lanserat en ny flaggskepps modell med inbyggd FLIR-termisk avbildningskamera och det modulära endoskopet som köps till gör Armor 9 till ett perfekt diagnostiskt verktyg i extrema förhållanden.

FLIR Termisk kamera och Endoskop

Ulefone Armor 9 positionerar sig inte bara som en ren utomhus smartphone, utan också som ett riktigt diagnostiskt användarvänlig verktyg. En specialfunktion är den integrerade FLIR Lepton kameramodulen, en radiometrisk-kompatibel LWIR-kameralösning som förvandlar Armor 9 till en särskilt billig och mobil termisk bildkamera. Förändringar i temperatur kan spelas in som en termisk bild eller video. FLIR MSX-tekniken sammansätter den termiska bilden med verkliga bilden, vilket i sin tur ger mer kontrast och igenkännbara detaljer. Det maximala avståndet för FLIR-termiska bilder är cirka 30 meter.

 

www.ulefone.se

Skapad för att tåla och jobba i extrema miljöer !

Huvudkameran på 64 MP från Samsung med ISOCELL Bright GW1 är en bildsensor med hög upplösning som är utformad för att ta ljusa och skarpa bilder i alla belysningar med Tetracell och 3D HDR-teknik. ISOCELL Bright GW1 har 0,8 tum pixel med ISOCELL Plus-teknik som avsevärt ökar ljuskänsligheten och färgkvaliten för mer exakta och tydligare foton. Dessutom ger Tetracell-tekniken ljusare foto av 16MP i svagt ljus, medan remosaik-algoritm skapar mer detaljerad 64Mp-foto i dagsljus.

www.ulefone.se

3D HDR-tekniken gör det möjligt att ta mer detaljerade bilder och video även i blandad och utmanande ljusmiljö.

 

Ingen alternativ text angiven för den här bilden

En annan innovativ tillbehör är den fästbara endoskop kameran. Modulen är ansluten på sidan av smart telefonen utan att använda USB-porten. Köps till för : 999 Kr

 

IP68 / IP69K MIL-STD-810G

Ulefone Armor serien är speciellt framtagen och designad för extrema miljöer så som byggarbetsplatser , vildmark etc. IP68/IP69K är skydds certifieringar för damm, vatten (permanent nedsänkning och högt tryck) och mot höga temperaturer (varmt vatten).

Armor 9 är utrustad med MIL-STD-810G som är en amerikansk militärstandard med omfattande tester utformade för att testa gränserna för uthållighet. Både när det gällde klimat, t.ex. extrema temperaturer och fuktighet, men också när det gäller transport och stöttålighet. När det kommer till konsumentelektronik, eller i det här fallet, telefoner så är de flesta intresserade av dropptestet. Testet som genomförs för att kontrollera telefonens hållbarhet vid fall från höjd. Tester vid extrema temperaturer, varma som kalla kan dock också vara av intresse för dig som konsument. Kanske bor du i norra Norrland och behöver en telefon som är testad i extremt kallt klimat.

 

Varför är MIL-STD-810G något bra att titta efter?

En MIL-STD-810G-certifierad smartphone har genomgått omfattande tesert för att säkerställa telefonens uthållighet:

  • Det finns över 20 möjliga tester tillgängliga och många av de är tuffa.
  • Testet omfattar: droppar, vibrationer, extrema temperaturer, fuktighet, hög höjd, sand och damm och mycket mer.
  • Generellt kan sägas att telefonerna som har denna certifiering är några av de tåligaste på marknaden!

Vill du titta på vårt utbud av vatten- & stöttåliga telefoner så hittar du ett omfattande utbud här!

 

Ingen alternativ text angiven för den här bilden

 

MediaTek Helio P90, Android , NFC och mm..

System chipet som används i Ulefone Armor 9 är ett kraftfullt 8-kärnig mellanklasschip med god energieffektivitet - MediaTek Helio P90 . Utöver så har man riggat 8GB-Ram minne och 128 GB datalagring. SoCs minneskontroller är dubbelkanal LPDDR4X och UFS2.1 kompatibel. Andra kända funktioner inkluderar: FHD+ 6,3tum, Android 10 användargränssnitt , 4G LTE-cellstöd och NFC. Sist men inte minst : 6600 mAh som ger taltid i flera dagar och standby i veckor.

 

Pris och tillgänglighet

Ulefone med sitt Armor-smart telefonsortiment är en av världens mest kända tillverkare inom området robusta utomhus smartphone. Den officiella Norden partner är East & West Distribution AB och kan köpas direkt från www.ulefone.se alternativ www.2tech.se för : 6499 SEK.

Ulefone Armor 9 är en tungviktare i sin särklass och slår det flesta på pris och prestanda.

Vill du titta på vårt utbud av vatten- & stöttåliga telefoner så hittar du ett omfattande utbud här!

Vill du bli återförsäljare av Ulefone telefoner? Kontakta : Sales@ewdist.com