Ulefone: den ultimata kombinationen av en smartphone och arbetsverktyg!

Ulefone.se är den officiella webshoppen för Ulefone i Sverige. Hos oss får du support på mail, chat och telefon, vi har servicecenter och lager i Sverige, vilket betyder att du har dina varor inom 1-3dgr från att du lagt din order.

OBS! Du får även kvitto med svensk moms så att du som företagskund med trygghet kan redovisa köpet till skatteverket. 

Ulefone är en av världens största tillverkare av primärt IP68/69 och MIL-STD klassade (stöttåliga/vattentäta) smartphones som passar dig som har ett arbete där man vill ha en smartphone som inte lätt går sönder men även dig som lever ett aktivt liv. Tack vare högteknologiska tillverkningsprocesser och kvalitetskontroller är Ulefone bland de främsta inom detta område, utan att man för det gör avkall på att ta kunna ta bra bilder och filma med hög kvalitet och andra viktiga funktioner. Alla Ulefone produkter har Android som operativsystem och självklart fungerar Ulefones smartphones i MDM miljöer (Mobile Device Management) för större företag som har behov av att ha koll och kontroll på deras mobila enheter. Kontakta oss för mer info och hjälp att komma igång!

2 Tech Scandinavia AB

2 Tech Scandinavia AB är ett svenskt bolag (org nr 559027-1176) och den officiella distributören av Ulefone produkter i Norden. Parallellt med distribution av Ulefone till återförsäljare driver vi även Ulefone.se, den officiella webshoppen för Ulefone. 

Varmt välkommen som kund till Ulefone!

Ulefone Background