Om Ulefone

Ulefone grundades 2014 med målet att tillverka premium smartphones, tablets och tillbehör med unika funktioner som vatten och stöttålighet och har på kort blivit den främsta tillverkaren i segmentet, utan att för det göra avkall på funktioner som bra kamera och andra viktiga vardagliga funktioner. Ulefone har Android som operativsystem och självklart fungerar Ulefones smartphones i MDM miljöer (Mobile Device Management) för  företag som har behov av att ha koll och kontroll på deras mobila enheter. Kontakta oss för mer info och hjälp att komma igång!

Om ulefone.se

När du handlar på ulefone.se får du support på chat, mail och telefon och vi har lager i Sverige vilket betyder att du har dina varor inom 1-2dgr från att du lagt din order. Du är även välkommen till vår Flagship Store på Döbelnsgatan 8 i Stockholm där du kan se och köpa hela vårt sortiment!
OBS! Du får även kvitto med svensk moms så att du som företagskund med trygghet kan redovisa köpet. 

Om 2 Tech Scandinavia AB

2 Tech Scandinavia AB är ett svenskt bolag (org nr 559027-1176) och den officiella distributören av Ulefone produkter i Norden. Parallellt med distribution av Ulefone till återförsäljare driver vi även Ulefone.se och ulefone.no, de officiella webshopparna för Ulefone i Norden. 
Ni kontaktar oss antingen genom chatten på denna sida, via mail på info@ulefone.se eller på telefon +46 8 55109404.

Varmt välkomna som kund till Ulefone!